Uitbreiding van het team Houwer & Ruijs!
Nieuwe collega's werkzaam bij Houwer & Ruijs.

Uitbreiding van het team Houwer & Ruijs!

29 april 2021

Begin van dit jaar hebben er een aantal personeelswijzigingen plaatsgevonden. 

Twan heeft gekozen voor het voortzetten van zijn werkzaamheden bij ons vakgenootschap (KNGF), Robbert-Jan werkt nu bij een collegapraktijk in Apeldoorn en Inge heeft gekozen voor een nieuwe baan in haar woonplaats Hengelo Gld. Allen veel succes!

Naast vertrek van deze collega's zijn wij blij met 4 nieuwe collega's welke ons team zijn komen versterken, te weten Sonja, Faranak, Jisca en Jarno.

Sonja is begin van dit jaar gestart bij ons als OfficeManager. Naast haar werkzaamheden in de backoffice zult u Sonja ook 2 werkdagen aantreffen in de frontoffice. Met Sonja is het secretariaat, naast Brenda, Joyce en Sabine, weer compleet.

Faranak is als Master Revalidatiewetenschappen Hart & Long en Oncologie gespecialiseerd op het gebied van klachten van hart, long en oncologie. Daarnaast is zij oedeemtherapeute en volgt op dit moment de opleiding handtherapie. Op dit moment begeleidt zij, in samenwerking met 3 andere collega's, ook veel post-Covid patiënten. 

Jisca is naast fysiotherapeut, ook bewegings- en gezondheidswetenschapper. Daarnaast heeft zij zelf atletiek als sportieve achtergrond. Binnen Houwer & Ruijs zal zij zich richten op sportfysiotherapie en revalidatietraining.

Jarno is naast master sportfysiotherapeut afgelopen maart 2021 ook afgestudeerd als manueel therapeut. Bij zijn vorige werkgever bekend met het hoogste amateurvoetbal, wat ook zijn eigen sportieve achtergrond is. Binnen Houwer & Ruijs zal hij invulling gaan geven aan sportfysiotherapie, manuele therapie en revalidatietraining.