(Sport)massage

Een massage is een middel wat onze fysiotherapeuten kunnen inzetten tijdens een behandeling. Het zorgt voor een betere doorbloeding van uw weefsel, het helpt spieren te ontspannen, vocht en afvalstoffen af te voeren en het reduceert bewegingsbeperkingen. Wanneer massage een preventief middel is of ondersteunend voor herstel, adviseren onze fysiotherapeuten u contact op te nemen met één van de (sport)masseurs waar wij mee samenwerken.

Mogelijkheden massages:

  • Sportmassage
    Een sportmassage gaat verder dan alleen een been, arm of rug masseren. Het is een intensieve massagevorm. Sportmassage helpt bij het ontspannen, activeren, prikkelen en versterken van de juiste spieren. Deze massagevorm is van grote meerwaarde tijdens een intensieve trainingsperiodes of tijdens revalidatie na een blessure.
  • Ontspanningsmassage
    Deze vorm van massage is net zoals een sportmassage gericht op ontspanning, maar is minder intensief. Vooral patiënten met nek-, schouder- en rugklachten hebben baat bij deze massagevorm. 
  • Revalidatiemassage
    Een revalidatiemassage is gericht op weefselherstel na een blessure, zoals na een zweepslag, een verzwikte enkel of een andere spierscheuring. De sportmasseur stimuleert het omliggende bindweefsel om de spierscheuring te verhelpen. Rekoefeningen, balans en krachtoefeningen helpen hierbij om het herstel verder te bevorderen. Dit kan na 2 tot 3 weken na het onstaan van de blessure, vaak ter beoordeling van arts of fysiotherapeut. 

Tarieven

Duur Prijs
30 min € 30,-
45 min € 45,-
60 min € 60,-

Sporters die aangesloten zijn bij het NOC NSF met een A, B of een hp status krijgen tot €25,- per behandeling vergoed.

Massagebehandelingen worden niet vergoed vanuit de zorgverzekering. 

Afspraak maken 

Margaret Hesp werkt bij ons aan de Laan van Westenenk. Margaret is beschikbaar op maandagavond. Zij is visueel beperkt, waarvoor zij ondersteuning heeft van haar blindengeleidehond. 

Een afspraak met Margaret graag rechtstreeks te maken, via onderstaande contactgegevens. 

Margaret Hesp 06-40132686