Kwaliteit

Kwaliteit staat en valt bij de beheersing van ons vak en het volgen van de laatste ontwikkelingen. Daarom verrijken wij continu onze kennis. Daarnaast bieden wij je de beste behandeling, door samen te werken met professionals in de zorgketen en het deelnemen in kennisnetwerken. De voortgang van de therapie leggen wij vast in een elektronisch patiëntendossier. Hier noteren wij ook alle vragenlijsten, testen en metingen. Voor de gehele praktijk geldt dat wij werken conform de richtlijnen die er zijn voor fysiotherapie.

Kwaliteitsteam

Alle werkzame fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het BIG register, het Kwaliteitsregister van Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF) en, indien van toepassing, in het deelregister voor specialisaties. Hiermee voldoen wij aan de kwaliteitseisen, zoals deze door het SKF zijn gesteld. Het is vanzelfsprekend dat onze praktijk investeert in de opleiding van haar medewerkers. Dit zie je terug in het diverse aantal van specialisaties en aandachtsgebieden binnen onze praktijk. De therapeuten zijn opgeleid of in opleiding tot master manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en geriatriefysiotherapie.

Beoordelingen patiënten

Het onafhankelijke bureau Qualizorg verzorgt voor ons het klanttevredenheidsonderzoek. In 2023 zijn wij met een 9.2 beoordeeld door meer dan 1600 patiënten. Zij gaven cijfers voor onder andere, onze hoge kwaliteit zorg, de vakkundigheid van onze fysiotherapeuten, maar ook voor onze mooie functionele locaties, ruime openingstijden en geringe wachttijd. Hieronder zie je ons meest actuele cijfer. Dit cijfer verandert automatisch, wanneer er een review gegeven is.