Kwaliteit

Kwaliteit staat en valt bij de beheersing van ons vak en het volgen van de laatste ontwikkelingen. Daarom verrijken wij continue onze kennis. Daarnaast bieden wij u de beste behandeling, door samen te werken met professionals in de zorgketen en het deelnemen in kennisnetwerken. De voortgang van de therapie leggen wij vast in een elektronisch patiëntendossier. Hier noteren we ook alle vragenlijsten, testen en metingen. Voor de gehele praktijk geldt dat wij werken conform de richtlijnen van een pluspraktijk.

Kwaliteitsteam

Alle werkzame fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het BIG register, het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) en, indien van toepassing, in het deelregister voor specialisaties. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitseisen, zoals deze door het KNGF zijn gesteld. Het is vanzelfsprekend dat onze praktijk investeert in de opleiding van haar medewerkers. Dit ziet u terug in het diverse aantal specialisaties en aandachtgebieden binnen onze praktijk. De therapeuten zijn opgeleid of in opleiding tot master in de manuele therapie (MMT) en sportfysiotherapie (MSF).

Beoordelingen patiënten

Het onafhankelijke bureau Qualizorg verzorgt voor ons het klanttevredenheidsonderzoek. In 2016 zijn wij met een 9 beoordeeld door meer dan 750 patiënten. Zij gaven cijfers voor onder andere, onze hoge kwaliteit zorg, de vakkundigheid van onze fysiotherapeuten, maar ook voor onze mooie functionele locaties, ruime openingstijden en geringe wachttijd. Hieronder ziet u ons meest actuele cijfer. Dit cijfer verandert automatisch, wanneer er een review gegeven is.

Vergoedingen

Indien u een aanvullende verzekering heeft afgesloten, worden behandelingen voor fysiotherapie en/of manuele therapie meestal geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

Meer info over Vergoedingen fysiotherapie