H&R Movements

Sinds 1 januari 2023 is H&R Movements geopend: dé sportschool in Apeldoorn waar op een verantwoorde manier aan gezondheid en fitheid gewerkt kan worden. Met behulp van innovatieve trainingsmethoden en persoonlijke coaching wordt getraind in een vertrouwde omgeving. H&R Movements is gelegen op het FSG terrein en is een samenwerking tussen Houwer & Ruijs Fysiotherapie en Running Movements.

Preventie en leefstijl

Het bieden van persoonlijke begeleiding en blessurepreventie zijn speerpunten van het concept. Bij H&R Movements zijn verschillende trainingsprogramma's op het gebied van preventie en leefstijl te volgen. Wil jij optimaal revalideren na een sportblessure of juist trainen zodat je blessures kunt voorkomen? Heb je een chronische aandoening en/of een langdurige klacht? Ook dan kun je bij ons terecht. Bewegen bij H&R Movements sluit vaak goed aan op het volgen van een fysiotherapeutisch behandeltraject. Zo zorg je ervoor dat je (ook na het beëindigen van je behandeling) blijft werken aan je gezondheid.

Hoe kan ik me aanmelden? 
Kom vrijblijvend langs en ervaar zelf hoe het is om op de Egym te trainen. In gesprek met clubmanager Gert-Jan bekijk je welk trainingstraject het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie en mag je 1 week gratis sporten!

Aanmelden bij H&R Movements kan online via de website www.hrmovements.nl 
Tevens kan dit per e-mail info@hrmovements.nl of per telefoon 055-2034152.

Hoe ziet het traject na aanmelding eruit?
Tijdens een intakegesprek worden de persoonlijke sport- en beweegdoelen besproken. Samen met een algemene fitcheck vormt dit het startpunt van het persoonlijke trainingsplan. Er is mogelijkheid om te trainen op de Egym of om een persoonlijk trainingsschema te volgen in de zaal. Samen kijken we naar welke trainingsvorm het beste bij jou past. Alles vindt plaats onder deskundige begeleiding en met persoonlijke aandacht. Tot gauw in onze sportclub! 

Gertjan eigenaar