Physioapp-houwerenruijs.pngPhysiApp, oefenen vanuit huis

Met de PhysApp kunt u vanuit huis blijven oefenen. Online staan een aantal oefeningen voor u klaar. Zo kunnen wij u gericht begeleiden en coachen. In de App staat uw persoonlijke omgeving met het behandelplan en de bijbehorende oefeningen. Zo kunt u zelf thuis aan de slag. De therapeut kan de voortgang volgen en zien wat uw voortgang is.

Nooit meer een oefening vergeten

Het voordeel van de PhysiApp is dat u altijd de juiste oefeningen bij de hand hebt. Zo kunt u, eenmaal thuis, exact zien wat er besproken is en kunt u de oefeningen niet vergeten. De instructievideo’s laten zien hoe de oefening uitgevoerd moet worden.

Ook is het mogelijk om zelf een voorstel te doen aan uw therapeut, zodat deze oefeningen ook toegevoegd worden. Het is ook mogelijk om een e-mail of SMS bericht te ontvangen om aan uw oefeningen herinnerd te worden.

Houwer-Ruijs-physiapp.jpg

Vragen stellen

Vragen stellen kan, normaal wacht u tot het volgende consult. Maar met de chatfunctie kunt u de vraag direct stellen. Wij proberen de vraag eerder te beantwoorden of we bespreken het tijdens het volgende consult. Zo is het niet meer mogelijk een vraag te vergeten.

Geen internet verbinding? Geen probleem!

Het is mogelijk om de App ook offline te gebruiken. U dient dan wel eerst uw oefenprogramma en de instructievideo's te downloaden naar uw telefoon. U kunt uw oefenprogramma ook uitprinten. U ziet dan handige afbeeldingen zodat u zonder elektronische apparaten uw oefeningen kan uitvoeren.

Heeft u vragen over de PhysiApp?

Neem dan contact met ons op.

Download PhysiApp

appstore.jpg        playstore.jpg

PhysiApp voorbeeld video's

Bent-over row with dumbbells
Knee extension
Squat

Mist u een oefening?

U kunt bij uw therapeut aangeven indien u meer of andere oefenen aan uw PhysiApp toegevoegd wil hebben.