Fysiotherapie Behandelingen

In onze praktijk in Apeldoorn bieden een breed scala aan therapieën en behandelingen om u te helpen bij het herstel, het verminderen van pijn en het verbeteren van uw algehele welzijn. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende therapieën die wij aanbieden:

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een veelzijdige behandelmethode die gericht is op het verbeteren van uw bewegingsfunctie en het verlichten van pijn. Onze ervaren fysiotherapeuten zullen een persoonlijk behandelplan voor u opstellen, gebaseerd op uw specifieke behoeften en doelen. Voor meer informatie over fysiotherapie: 

Fysiotherapie

Manuele therapie

Manuele therapie richt zich op het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat, zoals gewrichten en spieren. Onze gespecialiseerde manueel therapeut gebruikt handmatige technieken om de mobiliteit te verbeteren, pijn te verminderen en uw lichaam in balans te brengen. Voor meer informatie over manuele therapie:

Manuele therapie

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is gericht op het behandelen en voorkomen van sportgerelateerde blessures. Onze sportfysiotherapeut heeft expertise in sportrevalidatie en helpt u bij het herstellen van blessures, het verbeteren van uw prestaties en het veilig hervatten van uw sportactiviteiten. Voor meer informatie over sportfysiotherapie:

Sportfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie richt zich op het behandelen van klachten in het bekkengebied, zoals bekkenpijn, incontinentie en verzakkingsklachten. Onze bekkenfysiotherapeut biedt gespecialiseerde behandelingen om de bekkenbodem te versterken, de stabiliteit te verbeteren en uw klachten te verminderen. Voor meer informatie over bekkenfysiotherapie:

Bekkenfysiotherapie

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie is gericht op het behandelen van kinderen met motorische ontwikkelingsproblemen, blessures of aandoeningen. Onze kinderfysiotherapeut werkt spelenderwijs met uw kind om de motorische vaardigheden te verbeteren, de bewegingsontwikkeling te stimuleren en eventuele beperkingen te verminderen. Voor meer informatie over kinderfysiotherapie:

Kinderfysiotherapie

Arbeidsfysiotherapie

Arbeidsfysiotherapie richt zich op het voorkomen en behandelen van klachten die ontstaan door het werk of de werkomgeving. Onze arbeidsfysiotherapeut helpt u bij het verminderen van werkgerelateerde klachten, het verbeteren van uw ergonomie en het bevorderen van een gezonde werkhouding. Door middel van individuele begeleiding, advies en ergonomische aanpassingen streven we ernaar om uw werkplek optimaal te maken voor uw welzijn. Voor meer informatie over arbeidsfysiotherapie:

Arbeidsfysiotherapie

Geriatriefysiotherapie

Geriatriefysiotherapie is specifiek gericht op ouderen en richt zich op het behandelen van klachten en beperkingen die ontstaan door het ouder worden. Onze geriatriefysiotherapeut heeft expertise in het verbeteren van mobiliteit, evenwicht, kracht en zelfstandigheid bij oudere patiënten. Voor meer informatie over geriatriefysiotherapie:

Geriatriefysiotherapie

Ergotherapie

Ergotherapie richt zich op het vergroten van uw zelfstandigheid en het optimaliseren van uw dagelijkse activiteiten, ongeacht uw leeftijd of aandoening. Onze ergotherapeut werkt samen met u om uw functionele capaciteiten te verbeteren, uw omgeving aan te passen en technieken aan te leren die uw dagelijkse leven gemakkelijker maken. Voor meer informatie over ergotherapie:

Ergotherapie