FSG Health

Tekstfoto-sportmedisch-centrum.jpgNovember 2016 hebben wij onze derde praktijklocatie geopend, FSG Health. FSG Health is hét multidisciplinair sportmedisch centrum in het hart van de FSG sportcampus in Apeldoorn. Wij zijn hierin initiatiefnemer geweest en het is het centrum waar u terecht kunt voor uw vragen op het gebied van sport en bewegen.

Doel van FSG Health

Het doel van FSG health is om uw (sport)medische vragen op het gebied van sport en bewegen te kunnen beantwoorden. Of die vraag nu ligt op het gebied van behandelen van aanwezige lichamelijke klachten, het voorkomen van (sport)blessures (preventie), trainingsadviezen of dat u wilt weten hoe u er fysiek voor staat middels sporttesten/keuringen, met al deze vragen kunt u bij ons terecht.

Samenwerkende medische partijen:

  • Gelre Sport (orthopedie, neurologie Gelre ziekenhuis)
  • SportMedisch Centrum Papendal
  • (Di)eetslim (diëtetiek)
  • Verhage Orthopedie (orthopedisch instrumentmaker)
  • Sportmassage 
  • Sport Dystonie Centrum

De kracht van dit unieke concept is de combinatie van onze persoonlijke benadering, de korte onderlinge lijntjes en het geloof dat samenwerken met de juiste partijen essentieel is voor een succesvolle behandeling. Door de mogelijkheid van multidisciplinaire aanpak lukt het ons om de hulpvraag van mensen meer centraal te kunnen stellen om nog beter te komen tot een gedegen plan van aanpak, behandeling.

De FSG sportcampus Apeldoorn (www.fsgacademy.com) is een onderneming, die zich richt op talentontwikkeling voor student-sporters in een sportomgeving op een campus, waar studenten sport, onderwijs en wonen kunnen combineren.

Wilt u meer informatie over FSG Health?

Dan kunt u contact opnemen met de praktijk (055-3605681) of een e-mail sturen naar info@houwerenruijs.nl. U kunt ook online een afspraak maken.

Afspraak maken