BeLife
H-Rapril-233141.jpg

Goed functioneren is vaak afhankelijk van uw gezondheid. Alles kunnen doen wat u wilt doen en lekker in uw vel zitten, is niet altijd vanzelfsprekend. Soms gaat het anders dan u zou willen of wensen. Heeft u het gevoel minder te functioneren door steeds terugkerende klachten, zoals chronische pijn of vermoeidheid? Of heeft de behandeling van de huisarts of psycholoog onvoldoende verbetering in uw situatie gebracht? Dan kunt u terecht bij ons. Wij helpen u uw klachten te minimaliseren, zodat u weer met plezier kan functioneren in het dagelijks leven.

Medisch Specialistische Revalidatiezorg (MSR)

Wij bieden in samenwerking met BeLife, medische specialistische revalidatiezorg en re-integratieprogramma's aan, aan mensen die langdurig fysieke en/of psychische klachten ervaren. Het kan gaan om klachten waarvoor geen medische aantoonbare oorzaak is gevonden of klachten die niet passen bij een specifieke aandoening. Wij zijn er ook voor mensen die na een medische behandeling optimaal willen herstellen of mensen met een chronische ziekte of beperking die hiermee zo vitaal mogelijk willen leven.

Duidelijkheid

Wij zijn erop gericht om u in korte tijd duidelijkheid te geven over de oorzaak en aanpak van de klacht. Dit gebeurt door een team van zorgverleners, die zich allen over u ontfermen, te weten: een revalidatie-arts, een fysiotherapeut, een psycholoog, een ergotherapeut en een inspanningsfysioloog. Wanneer nodig schakelen wij hulp in van specialisten uit andere zorgdisciplines. Uiteraard richten wij ons op het minimaliseren van pijn en belemmeringen, maar wij leren u ook om te gaan met uw klacht. Hierdoor kunt u beter functioneren in het dagelijks leven. Op die manier voert u zelf de regie over uw vitaliteit en gaat u weer met plezier aan de slag.

Toegankelijkheid

Onze revalidatieprogramma's worden over het algemeen vergoed vanuit de zorgverzekering. Hiervoor is wel vooraf goedkeuring nodig van uw zorgverzekeraar. Uw eigen risico zal eerst gebruikt worden. Op basis van een verwijzing van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist gaan we samen met u aan uw herstel werken.

Binnen onze praktijk is Marieke Posthumus-Jonker de casemanager voor BeLife. Marieke Posthumus-Jonker en Marcel Sales de Melo verzorgen de trainingstrajecten.

Wilt u meer informatie over BeLife?

Dan kunt u contact opnemen met de praktijk (055-3605681) of een e-mail sturen naar info@houwerenruijs.nl. U kunt ook online een afspraak maken.

Afspraak maken