Wil jij de 8 km hardlopen van de Midwintermarathon in Apeldoorn?'

Wil jij de 8 km hardlopen van de Midwintermarathon in Apeldoorn?'

2 oktober 2017

Wil jij verantwoord trainen voor ‘De 8 van Apeldoorn’ onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut en een hardloopfanaat in een groep van max 20 personen? Dat kan! Nick Pisters, fysiotherapeut bij Fysiotherapie Praktijk Houwer & Ruijs en Rinus Groen, hardloper in hart en nieren, starten op woensdagavond 1 november van 19:30 – 20:30 met leerzame, leuke en goede hardlooptrainingen.

Voor wie

Zowel startende als ervaren hardlopers hebben baat bij trainen met een fysiotherapeut. Of je nou een snellere tijd wilt op een eerder gelopen afstand, of dat je je eerste tijd wil neerzetten, goed en verantwoord trainen is belangrijk. Uiteraard ter voorkoming van blessures, maar ook voor het volhouden van het hele traject.

Hoe

Tijdens de gezamenlijke trainingen zal de nadruk liggen op looptechniek, op effectief & slim trainen, maar zeker ook op plezier. De eerste weken werken we met intervaltrainingen. In deze vorm van training kan zowel een gevorderde, als een beginnende loper zijn of haar belastbaarheid vergroten. Hierna gaan we meer kilometers maken en delen we de groep op, zodat ieder in op zijn of haar eigen niveau blijft werken.

Je traint 3 keer per week, waarvan 1 keer op woensdagavond onder professionele begeleiding van Nick en Rinus en 2 keer train je zelf met een schema wat voor jou is samengesteld. De echte fanatiekelingen kunnen gebruik maken van het vierde trainingsmoment op de zondagochtend.

In de 14 weken lopen Arnoud Liefers en Twan Verboom, ook fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Praktijk Houwer & Ruijs, enkele keren mee, voor nog meer tips en advies.

Kosten

Je betaalt € 100,- voor 14 weken verantwoord trainen. Dit is inclusief:

  • Professionele (en gezellige) begeleiding van een ervaren fysiotherapeut en hardlooptrainer
  • Een hardloopshirt
  • Gravering met je naam en eindtijd op de mediale die je ontvangt na je finish
  • Plezier in hardlopen 

Let op: De inschrijving voor de midwintermarathon dien je zelf te doen via: http://www.midwintermarathon.nl/inschrijven

Wanneer

Elke woensdagavond van 19:30 – 20:30, 14 weken lang. De eerste training is op 1 november.

Waar

Verzamelen op de parkeerplaats van Fysiotherapie Praktijk Houwer & Ruijs, locatie Deventerstraat 120 in Apeldoorn.

Aanmelden of vragen

Je aanmeldingen of vragen kan je sturen naar npisters@houwerenruijs.nl. Bij inschrijving graag je naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres vermelden. Daarnaast vernemen wij graag of je al een hardloper bent, zo ja, in welke mate (aantal keer per week / aantal kilometers per week)

Tot 1 November!