Wéér twee toppers aan de slag bij H&R. Welkom Robert en Jacintha

Wéér twee toppers aan de slag bij H&R. Welkom Robert en Jacintha

25 september 2017

Ons patiëntenbestand blijft groeien, onze praktijk aan de FSG campus is weer twee behandelkamers rijker en ook ons medewerkersbestand groeit mee. Én niet met de minste! Deze zomer is Jacintha gestart en vorige week is ook Robert begonnen als fysiotherapeut bij Houwer&Ruijs. 

Robert Schildkamp
Robert houdt van voetbal. Op het veld speelt hij centraal achterin. Hij zorgt voor inzicht en rust. Zo ook in de behandelkamer. Hij laat zijn patiënten bewust worden van hun klachten én geeft ze inzicht in de oorzaak ervan. Dit alles om herhaling te voorkomen. Dus naast het verhelpen van klachten, werkt hij aan preventie. Zijn interesse ligt bij sport, vandaar dat hij Master Sportfysiotherapeut wil worden. De kennis van onze collega’s en de prachtige faciliteiten op onze verschillende locaties zullen hem hierin ondersteunen. Welkom Robert, goed dat je ons team komt versterken.

Jacintha Kneefel
Jacintha is een bekende. Zij zet de mens centraal, kijkt verder dan de klacht én is dus uiterst geschikt voor geriatrie. Afgelopen 2,5 jaar heeft ze als fysiotherapeut gewerkt in Zwitserland, onder andere in een verpleegtehuis. Trajecten zijn doorgaans langer bij ouderen, hierdoor ontstaat een vertrouwensband. Deze band zorgt ervoor dat ze goed kan aansluiten bij haar patiënt én net dat extra beetje zorg kan bieden. Jacintha gelooft in de kracht van oefentherapie en stuurt aan op eigen verantwoordelijkheid. Ze is gestart met de Masteropleiding geriatisch fysiotherapeut. Welkom terug Jacintha, fijn dat je er weer bent.