Uitbreiding van ons team met weer twee 'nieuwe' toppers.

Uitbreiding van ons team met weer twee 'nieuwe' toppers.

6 juli 2017

Vanwege ons groeiende patiëntenbestand en de uitbreiding aan de FSG campus hebben wij weer twee sportminded fysiotherapeuten aan ons team toegevoegd. Welkom, Inge Klein Koerkamp en Lisanne Bouwmeester.

Lisanne Bouwmeester

Lisanne (op foto) is een fietser! Ze werkt zich graag in het zweet op zowel de mountainbike, als op de racefiets. In de zomer rijdt ze mountainbikewedstrijden en in de winter gaat ze voor goud in het veldrijden. Lisanne is voor ons een bekende. Zij draait namelijk al enige tijd de FysioFitness op donderdagavond bij ons. Aankomende zomer zal zij patiënten waarnemen voor collega's die op vakantie gaan. Fijn Lisanne, we zijn blij dat je bij ons bent.

Inge Klein Koerkamp

Inge is ook een sportster in hart en nieren. Ze gaat voor handbal, maar ook van tennis en een lesje bodypump is ze niet vies. Haar affiniteit ligt bij (bal)sporten, daarom volgt ze met veel plezier de opleiding Master Sportfysiotherapeut sinds september 2016. Inge heeft in het seizoen 2015-2016 gewerkt als fysiotherapeut  in Azerbeidzjan voor het volleybalteam Lokomotiv Baku waar o.a. ook Nederlandse Damesvolleybalspeelsters onder contract stonden. We zijn trots dat een topper als zij ons team komt versterken. Dus ook voor Inge, welkom in ons team.