Publicatie artikel in ons vakblad van onze collega Ellen Hemler over het sportende kind!

Publicatie artikel in ons vakblad van onze collega Ellen Hemler over het sportende kind!

28 april 2021

Het belang van goed en voldoende bewegen van kinderen komt steeds meer naar voren. Bij kinderen die niet of te weinig bewegen, maar ook bij het sportende kind. Een belangrijke rol hierin is weggelegd voor de kinderfysiotherapeut. Ellen Hemler heeft samen met een vakgenoot hierover een artikel geschreven, welke is geplaatst in ons vakblad, Fysiopraxis (april 2021). Deze Position Paper kunt u hier lezen.

Binnen Houwer & Ruijs geven Ellen Hemler, Joanne Zwart en Jeroen Abraas invulling aan de kinderfysiotherapie. Zij zijn gespecialiseerd in klachten bij kinderen en jeugd tijdens het sport en bewegen, orthopedische klachten, SOLK, revalidatie(training). Daarnaast klachten omtrent ademhaling en incontinentie-/obstipatieklachten. 

Binnen Houwer & Ruijs wordt er door de kinderfysiotherapeuten vaak samengewerkt met de sportfysiotherapeuten. Met regelmaat wordt een sportend en bewegend kind begeleidt door beide disciplines om te komen tot een zo goed mogelijke begeleiding, behandeling.

Heeft u vragen of wilt u advies of een afspraak maken voor uw kind kunt u de praktijk mailen (info@houwerenruijs.nl) of bellen (055-3605681).

Het team van Houwer & Ruijs staat voor u klaar!