Miv 26 maart gaat Ellen Hemler, kinderfysiotherapeut, van start!

Miv 26 maart gaat Ellen Hemler, kinderfysiotherapeut, van start!

20 maart 2018

Onze nieuwe collega kinderfysiotherapie Ellen Hemler gaat van start!

Op 26 maart start Ellen met de kinderfysiotherapie in onze praktijk. Ellen is een enthousiaste en gedreven kinderfysiotherapeut. Zij heeft specifieke ervaring en kennis op het gebied van sport, revalidatie, orthopedie en klachten van de ademhaling bij kinderen.

“Een kind is altijd in ontwikkeling, en is alleen al daarom heel anders dan een volwassene. Daarom is bij kinderen een heel andere aanpak en specialistische kennis en begeleiding nodig dan bij volwassenen”, legt Ellen uit.

Ook Ellen is altijd in ontwikkeling, zo heeft ze na de post-HBO kinderfysiotherapie opleiding de Master of Science opleiding gedaan en was ze in het verleden als docent betrokken bij de opleiding kinderfysiotherapie in Utrecht.

Binnen de NVFK (Ned. Ver. voor Fysiotherapie bij Kinderen) is ze actief: met veel energie zet ze zich in bij de Commissie Beroepsinhoud, Sectie Na-, Bijscholing en Congressen NVFK (organiseren van 1-2 grote inspirerende kinderfysiotherapie congressen per jaar) en de projectgroep van de KNGF sport-kinderfysiotherapie.

In haar vrije tijd bakt ze graag taarten en cakes en doet ze aan zeilen en fitness.

Ellen werkt maandag en woensdag de hele dag en op dinsdag- en vrijdagochtend op de FSG campus aan de Laan van Westenenk.

Terug
Vergoedingen

Indien u een aanvullende verzekering heeft afgesloten, worden behandelingen voor fysiotherapie en/of manuele therapie meestal geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

Meer info over Vergoedingen fysiotherapie