Houwer & Ruijs start sportschool H&R Movements!

Houwer & Ruijs start sportschool H&R Movements!

20 april 2023

Trots melden wij dat wij, fysiotherapiepraktijk Houwer & Ruijs, in samenwerking met Running Movements, februari 2023 een nieuw sport- en beweegconcept (sportschool gericht op leefstijl, fitheid) zijn gestart op de FSG sportcampus, laan van Westenenk 4, genaamd H&R Movements

Dit sport- en beweegconcept is gericht op de 45/50+er die (kleine) fysieke ongemakken heeft, graag fitter wil worden, wat aan zijn of haar leefstijl wil doen en het meest belangrijk gezond oud wil worden! Daarnaast moet de sportschool de plek zijn waar iedereen zich thuis voelt, welke gezelligheid uitstraalt, waar gesport wordt, maar ook tijd is om even bij te kletsen onder het genot van een kop koffie.

Gert-Jan Wassink, bekend bij ons in de praktijk als hardloopcoach/-trainer, is zelf fervent hardloper en bekend met het geven van diverse sporttrainingen, zal clubmanager gaan worden van de club. Naast Gert-Jan zullen nog 3 trainers met kennis en kunde de trainingen, lessen gaan verzorgen/begeleiden. Dit zorgt ervoor dat u bekende gezichten ziet in de club en dat u de deskundige begeleiding krijgt welke nodig is om de doelen te bereiken die u voor ogen heeft.

Er zijn diverse sportmogelijkheden zowel binnen als buiten de club. Dit middels fitness circuittraining (E-gym), small group training en personal training. Daarnaast buitensport mogelijkheden zoals wandelen, hardlopen en bootcamp training. Uiteraard is een combi van deze sporten/bewegen ook mogelijk.

Bent u geinteresseerd naar de mogelijkheden, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek, verwijs ik u graag naar de website van H&R Movements (www.hrmovements.nl). Daarnaast kunt u ook uw interesse kenbaar maken bij de fysiotherapeuten in de praktijk.