Houwer & Ruijs is beoordeeld met een prachtige 9 door meer dan 730 patiënten

Houwer & Ruijs is beoordeeld met een prachtige 9 door meer dan 730 patiënten

8 maart 2017

Fysiotherapie Houwer & Ruijs is trots op de uitkomst van haar klanttevredenheidsonderzoek. Wij zijn namelijk met een dikke 9 beoordeeld op uiteenlopende onderwerpen, denk aan onze hoge kwaliteit zorg, de vakkundigheid van onze fysiotherapeuten, maar ook aan onze mooie functionele locaties, ruime openingstijden en geringe wachttijd.

Centraal zetten van de patiënt

Onze praktijk kenmerkt zich door het centraal zetten (van de hulpvraag) van de patiënt. Dit leidt tot een adequate aanpak van klachten. Daarnaast streven wij naar zelfredzaamheid van de patiënt en bieden daartoe een breed scala behandelwijzen aan, uitgevoerd door onze vakbekwame fysiotherapeuten met uiteenlopende specialismen. 

Samenwerken

Wij geloven dat een goede samenwerking essentieel is voor een succesvolle behandeling. Onderling met collega’s, maar ook met andere zorgverleners, sportverenigingen en bedrijven. Om die reden participeren wij in het gezondheidscentrum Welgelegen met onder andere huisartsen, een apotheek, oefentherapie Mensendieck en een psycholoog. Daarnaast hebben wij een sportgericht multidisciplinair medisch centrum opgezet, genaamd FSG Health. Dit is onderdeel van de FSG Academy in Apeldoorn. Partners hierin zijn: afdeling orthopedie Gelre Ziekenhuis, revalidatiezorg BeLife, sportartsengeneeskunde SportmedX en diëtetiek (Di)eetslim.

Pluspraktijk

Wij zijn een PlusPraktijk. Wij vallen onder een kleine groep praktijken in Nederland met de hoogste kwaliteitsstatus van fysiotherapeutische zorgverlening. Verzekeraars verlenen deze status aan praktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar echt een paar stappen verder gaan qua kwaliteit. Zo zijn de deskundigheid en de diversiteit aan specialismen van onze fysiotherapeuten beoordeeld, is er gekeken naar onze uitgebreide samenwerkingsverbanden met andere zorgverleners, maar ook naar resultaten van ons klanttevredenheidsonderzoek, de bereikbaarheid van onze locaties, de flexibele openingstijden en onze korte wachttijden.