Houwer & Ruijs heeft de status 'PlusPraktijk' ook in 2018!

Houwer & Ruijs heeft de status 'PlusPraktijk' ook in 2018!

4 januari 2018

Fysiotherapiepraktijk Houwer & Ruijs heeft middels meerdere audits de status ‘PlusPraktijk’ voor Menzis, CZ en Achmea verkregen. Vanaf 2014 voldoen wij al aan de hoge auditeisen van Achmea en sindsdien leveren wij kwalitatief hoogstaande zorg, die voldoet aan de auditeisen met betrekking tot kwaliteit en transparante zorg. In december 2017 zijn wij geauditeerd en ook voor 2018 hebben wij deze status weer 'in the pocket'.

PlusPraktijk, gaat een paar stappen verder

PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken met de hoogste kwaliteitsstatus van fysiotherapeutische zorgverlening. Verzekeraars verlenen deze status aan praktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar echt een paar stappen verder gaan qua kwaliteit. Zo zijn de deskundigheid en de diversiteit aan specialismen van onze fysiotherapeuten beoordeeld, is er gekeken naar onze uitgebreide samenwerkingsverbanden met andere zorgverleners, maar ook naar resultaten van ons klanttevredenheidsonderzoek, de bereikbaarheid van onze locaties, de flexibele openingstijden en onze korte wachttijden.

Patiënt gerichte benadering

Onze praktijk kenmerkt zich door het centraal zetten (van de hulpvraag) van de patiënt. Dit leidt tot een adequate aanpak van klachten. Daarnaast streven wij naar zelfredzaamheid van de patiënt en bieden daartoe een breed scala behandelwijzen aan, uitgevoerd door onze vakbekwame fysiotherapeuten met uiteenlopende specialismen.

Samenwerkingsverbanden

Wij geloven dat een goede samenwerking essentieel is voor een succesvolle behandeling. Onderling met collega’s, maar ook met andere zorgverleners, sportverenigingen en bedrijven. Om die reden participeren wij in het gezondheidscentrum Welgelegen met onder andere huisartsen, een apotheek, oefentherapie Mensendieck en een psycholoog. Daarnaast hebben wij een sportgericht multidisciplinair medisch centrum opgezet, genaamd FSG Health. Dit is onderdeel van de FSG Academy in Apeldoorn. Partners hierin zijn: afdeling orthopedie Gelre Ziekenhuis, revalidatiezorg BeLife, sportartsengeneeskunde Sportmedx en sportdiëtetiek (Di)eetslim.