Fysiotherapie Houwer & Ruijs is vestiging Artrose Instituut Nederland gestart
Sinds mei 2022 is Houwer & Ruijs een vestiging van Artrose Instituut Nederland, locatie Apeldoorn gestart.

Fysiotherapie Houwer & Ruijs is vestiging Artrose Instituut Nederland gestart

17 november 2022

Artrose Instituut Nederland (AIN) Bij het Artrose Instituut Nederland werken medisch specialisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, podologen en lifestyle coaches onder één dak intensief met elkaar samen, om tot de beste en meest duurzame niet-operatieve behandeling van artrose klachten te komen. 

Vele recente wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de door ons gehanteerde behandelwijze de best mogelijke niet-operatieve behandelwijze is voor artroseklachten. Indien onverhoopt blijkt dat een operatie voor u de beste behandeling is, kunnen wij u via ons netwerk snel doorverwijzen naar een gespecialiseerde orthopedisch chirurg.

Een behandeling bij het Artrose Instituut Nederland wordt voorafgegaan door een consult bij de medisch specialist en de fysiotherapeut. Aan de hand van dit consult wordt in kaart gebracht of en hoe het Artrose Instituut Nederland u van dienst kan zijn. 

Behandelingen 

Bij het Artrose Instituut Nederland bieden wij u de best mogelijke niet-operatieve behandeling van artrose aan het knie-, heup- en schoudergewricht met als doel:

  • Pijnklachten te verminderen
  • De functie van het gewricht te verbeteren
  • De kwaliteit van leven te verhogen

Afspraak maken
U kunt al binnen enkele weken bij ons terecht voor een eerste afspraak.
De eerste afspraak is met onze medisch specialist en de fysiotherapeut. Tijdens deze afspraak wordt in kaart gebracht of en zo ja hoe, we u het beste van dienst kunnen zijn.

Voor een afspraak bij het Artrose Instituut heeft u een verwijzing van uw (huis)arts nodig. 

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met Artrose Instituut Nederland opnemen of een e-mail sturen.

Telefoon: 085-8225014 / E-mail: info@artroseinstituut.nl.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur.