Jeroen, namens alle collega’s van Houwer en Ruijs een warm welkom toegewenst en heel veel succes en werkplezier bij Houwer en Ruijs.

"Even voorstellen: onze nieuwe kinderfysiotherapeut Jeroen Abraas"

7 januari 2020

Op 7 januari start ik bij Houwer & Ruijs. Ik heb enorm veel zin om in deze energieke, vooruitstrevende en inspirerende praktijk de kinderfysiotherapie te versterken.

Als kinderfysiotherapeut wil ik kinderen en jongeren helpen om plezier te beleven in bewegen, grenzen te verleggen, nieuwe vaardigheden te leren en volwaardig mee te doen in hun leefomgeving. Dit geldt zowel voor kinderen met (sport)blessures of met een aangeboren of verworven aandoening.
Als kinderfysiotherapeut ben ik de afgelopen 16 jaar werkzaam geweest in revalidatiecentrum Klimmendaal in Apeldoorn. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende revalidatietrajecten, zoals chronisch pijn bij jongeren, revalidatie van sporters met een beperking, maken van een loopanalyse en deze omzetten in looptraining.

Naast mijn werkzaamheden ben ik onder andere actief bij de hockeyclub van mijn twee kinderen, waar ik loop- en conditietrainingen geef en in de jeugdcommissie actief ben. Ik ben sinds drie jaar betrokken bij een telemedicine project van het Liliane fonds in India, waarvoor ik in 2016 en 2019 India bezocht heb. Ook loop ik in mijn vrije tijd graag hard.

Ik zie er naar uit om deel uit te maken van het team van Houwer & Ruijs.

Jeroen werkt dinsdagochtend en donderdag op de FSG campus aan de Laan van Westenenk.