De praktijk is 16 maart 2020 geopend! Nieuwe maatregelen en advies in verband met het coronavirus.

De praktijk is 16 maart 2020 geopend! Nieuwe maatregelen en advies in verband met het coronavirus.

15 maart 2020

Naar aanleiding van de op zondag 15 maart 17.30 uur door de overheid uitgesproken nieuwe maatregelen gaan vanaf maandag 16 maart de volgende maatregelen gelden voor Fysiotherapiepraktijk Houwer & Ruijs. Deze zijn, tot nadere berichtgeving, tot 6 april 2020.
De genomen maatregelen van de overheid zijn op basis van de afgegeven richtlijnen van het RIVM en GGD.

Wij hebben als praktijk een afgewogen beslissing genomen en besloten om de individuele behandeling wel door te laten gaan om de mensen de zorg te kunnen bieden die zij hard nodig hebben. 

Nieuwe maatregelen, ingaande 16 maart:

1) Wij stoppen met de groepslessen FysioFitness, ZwangerFit en MammieFit.

2) Wij stoppen met de (groeps)behandeling van kwetsbare patiëntengroepen, denk aan patiënten met hart- en long problematiek, oncologie, neurologie, verminderde weerstand etc.

3) Wij stoppen met de behandeling van (oefen)patiënten in groepsverband. Afspraken worden omgezet naar max 2 personen op 1 therapeut.

4) Collega's welke zelf grieperig zijn of griep hebben (verkoudheid, verhoging hebben, loopneus, koorts, hoest, keelpijn) zijn niet aan het werk.

5) Voor wat betreft behandeling aan huis wordt u vooraf gebeld met de vraag of het veilig is om langs te komen. Wanneer u zelf last heeft van verkoudheid, hoest, verhoging, koorts, keelpijn of loopneus zal er geen behandeling plaatsvinden.

Daarnaast willen wij u erop wijzen dat u zelf verantwoordelijk bent voor het wel of niet bezoeken van de praktijk. Bij twijfel van griep, verkoudheid en of hoesten wordt u geacht thuis te blijven en uw afspraak af te zeggen.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar www.rivm.nl.