BeLife: een mooie samenwerking met Houwer & Ruijs binnen FSG Health!

BeLife: een mooie samenwerking met Houwer & Ruijs binnen FSG Health!

25 mei 2018

Gezondheid wordt vaak als vanzelfsprekend ervaren, tot het moment dat er sprake is van gezondheidsklachten. Dan blijkt hoe waardevol een goede fysieke en mentale belastbaarheid is.

Heb je het gevoel minder te functioneren door steeds terugkerende fysieke en/of mentale klachten? Heeft de behandelingen van de huisarts, fysiotherapeut, of psycholoog onvoldoende geholpen? BeLife helpt je omgaan met de klachten, zodat je weer optimaal kunt deelnemen aan de maatschappij!

De BeLife behandelteams in de expertisecentra bestaan uit verschillende ervaren zorgprofessionals; revalidatieartsen, inspanningsfysiologen, fysio-en manueel therapeuten (van Houwer & Ruijs), GZ-psychologen en caremanagers met een medische opleiding. Zij werken als één zorgteam aan uw gezondheid.

Het zorgteam staat voor u klaar en is gericht op uw herstel. Ze gaan daarbij uit van maatwerk, dus een programma dat bij u past. Ze voeren hiervoor vooraf en tijdens het traject hoogwaardige testen uit. Zo weten ze wat er mogelijk is op bijvoorbeeld het gebied van conditie en herstel.

De volgende medewerkers van Houwer & Ruijs werken samen met/voor BeLife: Arnoud Liefers, Fieke Veldhuis, Heleen Booij, Menno Schotsman en Lisanne Bouwmeester. Locatie: Laan van Westenenk 4 bij FSG Health.

De revalidatiezorg valt onder de basisverzekering en is daarmee voor iedereen toegankelijk. Indien er wordt voldaan aan de criteria, wordt het programma volledig vergoed vanuit de zorgverzekering. Met uitzondering van het wettelijk eigen risico. Er moet een verwijzing zijn worden afgegeven door een bedrijfsarts, huisarts of medisch specialist.

Nav de aanmelding (u kunt zichzelf aanmelden door de verwijzing op te sturen naar BeLife of u kunt de aanmelding regelen via Houwer & Ruijs of via de arts die u verwijst) zult u een vragenlijst thuisgestuurd krijgen, welke u ingevuld terug moet sturen. Aan de hand van deze vooraf ingevulde vragenlijst gaat u met de revalidatiearts, fysiotherapeut en GZ psycholoog in gesprek. En naar aanleiding van dit gesprek zal er besloten worden of u wel of niet kunt deelnemen aan het revalidatietraject.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van BeLife: www.belife.nl of bellen naar 088-272 62 77.  De secretaresses van Houwer & Ruijs kunnen u aanmelden bij BeLife (U dient hiervoor dan wel bij hen een verwijzing in te leveren, waarop staat dat u verwezen wordt naar BeLife). Het telefoonnummer van Houwer & Ruijs is: 055-3605681.