Bedankt Sara & Jacintha, welkom terug Dorthe en Iris.

Bedankt Sara & Jacintha, welkom terug Dorthe en Iris.

31 mei 2018

Komen en gaan bij Houwer & Ruijs!


Donderdag 31 mei zijn Sara en Jacintha helaas voor het laatst werkzaam bij Houwer & Ruijs. Ook Rinke van den Brink heeft ons, gelukkig tijdelijk, verlaten tot 1 november 2018. Daarintegen verwelkomen wij Iris en Dorthe weer terug na hun zwangerschapsverlof. Iris is inmiddels al weer gestart en Dorthe is er weer op woensdag 6 juni!

Hieronder vertellen Sara en Jacintha wat zij gaan doen miv 1 juni en hoe zij het vonden om te werken bij Houwer & Ruijs.


Sara: ‘Na drie maanden bij Houwer & Ruijs (op alle vestigingen) te hebben gewerkt heb ik bijna alle collega's mogen ontmoeten en de praktijk goed leren kennen. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb ook erg leuke cliënten mogen behandelen. Jammer genoeg gaat mijn voorkeur toch uit naar een werkplek wat op fietsafstand van mijn huis is en daarom heb ik besloten om een baan dichterbij huis te gaan zoeken. Houwer & Ruijs is een erg leuke praktijk, met top fysiotherapeuten en geweldige secretaresses!  Ga zo door! Ik wil alle collega's en cliënten bedanken voor de fijne tijd die ik hier heb gehad.’ Groet Sara


Jacintha: ‘Met een dubbel gevoel ga ik de praktijk per 1 juni na 8 maanden verlaten. In deze tijd heb ik veel mensen mogen ontmoeten, helpen en we hebben van alles samen meegemaakt. De praktijk voelde vanaf moment één als een warm bad en ik wil de collega’s en cliënten hiervoor hartelijk danken. Ik ga mijn carrière verder vervolgen bij Zorggroep Apeldoorn op de vestiging Randerode en de geriatrische revalidatie Winkewijert. Op dit moment sluit dit beter aan bij mijn master opleiding geriatrie en ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging. Via deze weg wil ik iedereen nogmaals bedanken voor de leuke tijd en we zien elkaar weer! Maar liever niet in Randerode.' Groet Jacintha

Namens alle collega’s van Houwer & Ruijs: Sara en Jacintha, bedankt voor jullie inzet en collegialiteit en veel succes voor de toekomst toegewenst!