Revalidatietraining op het veld

Revalidatietrainingen worden bij ons niet alleen binnen in onze professionele trainingszalen verzorgd, maar ook in de buitenlucht op de velden van voetbalvereniging WSV. Onze sport gespecialiseerde fysiotherapeuten gaan gericht met u aan de slag om uw oude niveau weer te bereiken, zodat u uw sport weer volledig kan hervatten.

Er zijn meerdere vormen van revalidatietrainingen mogelijk. Welke vorm geschikt is voor u, hangt helemaal van uw klacht en sport af. Trainingen die op het veld gegeven worden zijn:

  • loop- en conditietraining
  • coördinatie- en techniektraining
  • sportspecifieke training
  • agility training

Revalidatietraining op het veld wordt binnen onze praktijk verzorgd door Twan Verboom, Wouter Langendijk en Liesbeth Kaman. Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de praktijk (055-3605681) of een e-mail sturen naar info@houwerenruijs.nl. Voor het maken van een afspraak, klikt u op de 'maak een afspraak button' boven aan de pagina.

Vergoedingen

Indien u een aanvullende verzekering heeft afgesloten, worden behandelingen voor fysiotherapie en/of manuele therapie meestal geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

Meer info over Vergoedingen fysiotherapie