Softwarefout mbt ingediende declaraties van februari bij de zorgverzekeraars.

Softwarefout mbt ingediende declaraties van februari bij de zorgverzekeraars.

14 maart 2019

Beste cliënten van Houwer & Ruijs.

Elke maand sturen wij, op de laatste dag van de maand, via ons computerprogramma alle declaraties van die maand in naar de zorgverzekeraars.

Helaas zijn we er vorige week achter gekomen dat alle declaraties van februari door een softwarefout per abuis 3x zijn ingediend bij de zorgverzekeraars.

Wij hadden niet verwacht dat dit inzichtelijk zou zijn voor u als cliënt, want de 2 teveel ingediende declaraties per datum zijn uiteraard door de zorgverzekeraar afgewezen, maar gisteren werden we door cliënten van IZZ/VGZ erop geattendeerd dat zij in hun digitale overzicht kunnen zien dat er dus per datum 3 declaraties zijn ingediend.

Wij hebben uiteraard gelijk contact opgenomen met VGZ en zij hebben ons verzekerd dat de teveel ingediende declaraties NIET van het aantal van de aanvullende verzekering zullen worden afgetrokken en dat cliënt er ook nooit een ‘nota voor zal ontvangen’ van VGZ.

Heeft u vragen hierover, dan kunt u uiteraard ons bellen hierover of u kunt even bellen naar de klantenservice van uw zorgverzekeraar.

Wij willen onze cliënten onze excuses aanbieden voor het gebeurde en het feit dat het verwarring veroorzaakt.

Terug