H&R Movements; De sportschool met begeleiding

H&R Movements; De sportschool met begeleiding

9 februari 2024

 

 

Bij H&R Movements, sportschool in Apeldoorn, staan we klaar om je de persoonlijke aandacht te geven die je verdient, zodat je op de juiste manier kunt sporten en bewegen. We geloven in een persoonlijke aanpak en gebruiken innovatieve trainingsmethoden om samen met jou aan je doelen te werken! 

H&R Movements is gevestigd op het FSG terrein in Apeldoorn waar je op een verantwoorde manier aan je gezondheids- en fitheidsniveau kunt werken. Met behulp van onze innovatieve trainingsmethoden en persoonlijke coaching train je in een vertrouwde omgeving om je doelen te bereiken. Als sportcentrum stellen we jou als individu centraal, en bij ons kun je resultaatgericht trainen.

Youtube: Rondleiding H&R Movements

2-2.png

Tijdens ons intakegesprek bespreken we je sport- en bewegingsdoelen. Samen met onze fitcheck vormt dit het startpunt van jouw persoonlijke trainingsplan. Omdat we geen groot fitnesscentrum in Apeldoorn zijn, krijg je bij ons de persoonlijke aandacht die je verdient. Je kunt bij ons trainen op de Egym, een persoonlijk trainingsschema volgen in de zaal, of lekker zelf aan de bak. Laat ons je adviseren welke trainingsroute het meest geschikt is voor jou, zodat je traint op basis van je capaciteiten en niet op basis van wat je “moet” doen!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek, sport 1 week gratis proef en laat ons je adviseren welke trainingsmethode en abonnement het beste bij jou passen.