Fysergo

Sinds december 2013 maakt fysiotherapiepraktijk Houwer & Ruijs onderdeel uit van het Fysergo netwerk bestaande uit 140 centra. Fysergo is een gecertificeerd landelijk werkend interventie & advies bedrijf.

De werkzaamheden van Fysergo is toegespitst op het werken aan de INZETBAARHEID en VITALITEIT van mensen. Op individueel- en teamniveau begeleiden wij uw medewerkers op weg naar vitaliteit en inzetbaarheid en begeleiden ze bij re-integratie en preventie processen. Het resultaat hiervan is snel herstel, verzuimreductie en verbeterde arbeidsproductiviteit.

Met onze (gezondheids)programma's investeert u in uw medewerkers met groei, winst en duurzaamheid van uw organisatie als resultaat. Wij ondersteunen en adviseren u op visie, beleid, doelen en de samenstelling van een optimaal programma wat leidt tot effectief gezondheidsmanagement.

Door een vernieuwende en praktische aanpak is Fysergo ook uw partner in gezondheids- en verzuimmanagement, waarbij wij uitgaan van de kracht van mensen.

Namens Fysergo verzorgen Menno Schotsman, Heleen Booij, Maarten Ruijs en Gerke Houwer de arbeidsfysiotherapie voor de gemeente Apeldoorn, omgevingsdienst Veluwe IJssel en de Felua-groep. Mocht u als werkgever geïnteresseerd zijn naar de mogelijkheden op het gebied van arbeidsfysiotherapie horen wij graag van u (055-3605681). Voor verdere informatie kunt u ook gaan naar de website www.fysergo.nl.

Vergoedingen

Indien u een aanvullende verzekering heeft afgesloten, worden behandelingen voor fysiotherapie en/of manuele therapie meestal geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

Meer info over Vergoedingen fysiotherapie